Direktlänk till inlägg 26 oktober 2007

Tröskelpass nattetid

Av KB - 26 oktober 2007 22:37

Igår fick jag till ett hyfsat tröskelpass som var slutfört strax efter 24:00. På min gamla asfaltssträcka över 1000 kontrollmätta meter körde jag 8*1000 m, 1 min vila. Snittfart 3.31 min. Med 3,5 km innan och 3,5 km efter, blev detta ett bra 15 kilometerspass.

Ibland känns det tufft att få in träningen i vardagen, speciellt nu när den mörka årstiden kommer tycker jag personligen. Jag tränar ju i stort sett alltid själv, så för att se till att jag tränar ordentligt så försöker jag tänka på alla mina löparkompisar som harvar runt på sina rundor hela veckorna. Att jag inte är ensam gör det hela lite lättare och visst är det härligt att stå där på startlinjen genomtränad och fin, då är allt slit värt det hela!


För att ge några exempel på vad som kan ge kraft till en avdankad inspirationsfattig löpare, förutom folköl och popcorn:

Filip kör backträning i Hammarbybacken eller glassar runt inomhus på Bosön, Stoffe kör 8,5 km fartlek vid västra mark, Nicke och Fransson tar ett lufspass på 40 minuter runt Karlskrona (förresten, Nicke kan inte vara mer än en tvärhand hög? Mitt tips är 140 cm), Gisela glider Runt Pildammsparken i regn och rusk (när hon inte skaver yogamattan från PETA), Magnus Bergh kör sina 20 km per dag 6 dagar i veckan (Still going strong!), Arne Mårtensson pinar säkert sig själv och sina adepter med intervaller inför inomhussäsongen och Joel kör 3 timmar mosslöpning.


Jag skulle naturligvis kunna fortsätta...men det blir mer en annan gång. Och hoppas ni tänker på mig också ibland!

Slutligen en bild på David och Goliat efter Brunnssprinten, då lagets minsta löpare växlade över till lagets största (undantaget Joel samt Stoffe efter 4 månaders vila):

 
ANNONS
 
Ingen bild

Frida

27 oktober 2007 14:08

...och om det nån gång tycks vara för sent och mörkt för att springa, så kommer jag genast tänka att det aldrig är för sent eftersom Björn kör tröskelpass i spöktimmen... Ensam!

 
Ingen bild

nicke

28 oktober 2007 13:12

underbaur läsning....när kommer du till sunnahallen och hälsar på?

nicke

 
Ingen bild

Fransson

28 oktober 2007 13:45

Underbar läsning Björn, skönt att du har skärpt till dig med uppdateringen! Nu gäller bara att du formtoppar dig inför Silpinge, så att KA2IF står högst upp på pallen igen :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av KB - 8 mars 2010 20:02

Nä, det är väl dags att bryta tystnaden.    Har varit tufft att komma igång efter fotstukningen och en del misärveckor träningsmässigt. Terräng-SM känns naturligvis inte rimligt i år. DNS-tipparen vann! :-)    Jag behöver nog helt enkelt inse h...

Av KB - 8 februari 2010 08:23

Sedan min lilla satsning börjande har det otäckt nog gått nedåt med mängden: 94 km, 82 km, 80 km, 50 km och nu 45 km!!!    Nu är det kanske inte hela sanningen eftersom v. 4 såg bra ut fram till helgen när ITB-syndromet kom krypande. Den gångna vec...

Av KB - 2 februari 2010 23:34


Dags för en liten uppdatering. Förra veckan blev verkligen inget att skryta med, bara totalt 50 km, men då ska det sägas att lördagens dubbelpass och söndagens långpass fick ställas in helt av försiktighetsskäl. På fredagen fick jag nämligen ganska...

Av KB - 25 januari 2010 19:33

Nu har jag vaknat till för ett litet inlägg igen!    Tredje veckan i satsningen är nu avklarad utan några större problem. Dock uteblev ett lätt distanspass pga. lite vadont (ville inte chansa) + att jag var övertygad om att jag skulle bli förkyld (...

Av KB - 18 januari 2010 23:46

Idag visade vågen 72,3 kg. Jag har alltså lyckas bli fetare (300 g) under 2 veckor där jag snittat på 88 km/vecka. Eller finns det måhända någon annan förklaring? Vill inte Dr Spenat stämpla in med en fysiologisk uppsats?  ...

Presentation

Omröstning

Mina sponsorer inför Terräng-SM.
 Dr Spenat: Hittills okänt ekonomsikt bidrar + gratis fystest på labbet
 Shaggy: 1000 kr om jag blir topp 40 + ölkväll på O´learys

Fråga mig

0 besvarade frågor

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En motionslöpares vedermödor med Blogkeen
Följ En motionslöpares vedermödor med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se